Årets sidste campingtur til Wietzendorf/Soltau i Lüneburger Heide - Südsee Camp *****

 
Større billeder i Galleriet  -  tilbage til Forsiden -
Årets sidste campingtur til Wietzendorf i Lüneburger Heide - Südsee Camp ***** - 19/9-2010 - 24/92010

Da vi kom hjem fra vores vellykkede week-end i Vorbasse, blev vi enige om, at vi havde lyst til at ta' på årets sidste tur i vores hyggelige camp-let. Som sagt så gjort; dvs. den skulle jo lige monteres først og det tog så resten af søndagen og en hel del sved på panden, men med en masse hjælp fra specielt Maria, der syntes det var rigtig spændende, så lykkedes det til sidst og vi var klar til at det kunne blive Anders' fødselsdag; d. 18. sept. Det var meningen, at vi skulle køre på Anders' fødselsdag, men husets matriark måtte insistere på, at Anders skulle mærke sin 10 års fødselsdag, selvom han havde været helt med på at skulle tilbringe det meste af den i bilen. Men vi kørte til Horsens istedet og fejrede fødselsdag et par timer og han fik en go' dag og et par fede rulleskøjter og sportstaske af Farmor, Onkel og Oldeforældre; dem skulle han siden få meget glæde af i Wietzendorf. Forinden havde han af os fået et nyt skrivebord, som heldigvis også faldt i hans smag.

Maria hjælper med at få sat teltet i campletten igen.

Og sørme om ikke det lykkedes :) Selvom det var liiidt besværligt ...
   
Søndag kørte vi mod syd og bedre vejr (til syvende og sidst var det jo vejret, der til en vis grad bestemte hvor vi skulle hen, omend Südsee Camp var vores foretrukne mål og det så heldigvis fint ud. Vi ankom ved 15:30 tiden og vi fik en plads i Wrogewald, som vi følte os godt tilpasse i; det er én af de mest bevoksede afdelinger af campingpladsen; dvs. midt i en skov af meget høje træer og heldigvis blev vi heller ikke skuffede over faunaen; masser af fugle og - ikke mindst - søde egern, som vi alle elskede at betragte, mens de samlede nødder i skovbunden eller hoppede fra den ene trætop til den næste.
På plads i Wrogewald  :) Hvem elsker ikke at vågne, med sån en fætter lige uden for teldugen !!
Diskussion - hvor finder vi det næste egern. Tøserne spankulerer på en af de dejlige stier, langs den dejlige sø.
Anders .... ... og Caroline ved søen.

 

Video: Anders på sine nye rulleskøjter - hakker videoen, kan i køre den ned i lavere opløsning - f.eks 480p

 
Nå .. men camp-let'en blev slået op og siden det nu var tæt på aftensmad, blev det ikke til en tur i vand-land denne dag. Vi kunne mærke, at alle 3 børn var glade for at være på denne camping-plads igen, der selvom den er meget stor (2500 standpladser) alligevel er nem at finde vej i og toiletfaciliteterne lå i rundhåndet antal strøet over hele pladsen og vi havde naturligvis placeret os tæt på 2 sanitetsbygninger, hvoraf den ene er i besiddelse af en populær børneafdeling. Ved 22 tiden blev der ro og Mor og Far kunne få sin velfortjente hyggestund under solsejlet :-) Dog var der en smule malurt i bægeret; da vi ankom havde vi naturligvis bemærket en speciel larm, der lød som om, der blev udkæmpet en mindre krig ca. 5 km. fra pladsen, men blev dog enige om, at det måtte være en byggeplads ! Men efter kl. 17 var der stadig larm; faktisk lød det som maskingevær-salver der blev fyret af, så vi fik en jævn trang til at kaste os ned på jorden og krabbe os hen til det nærmeste træ; det var nok mest mig, der syntes at det var en anelse utrygt. Omkring kl. 23 blev der dog heldigvis stille, så hvis det havde været en byggeplads, så havde der været en del gode 100% overtimer, der skulle udbetales til håndværkerne. Vi fik os en god håndfuld nattesøvn omend jeg mod forventning måtte op og slukke for vores petroleumsovn, da jeg simpelthen var ved at krepere af varme.
Meget flotte forhold i familie bygningen. Far & søn skal ud og fange et dyr, der kan grilles :)
På "restaurant" kom vi skam også - eller Imbiss om man vil - godt var det. Anders på Imbiss med sit nye hår
   

Næste morgen vågnede vi op til et dejlig omend lidt diset vejr; ikke en vind, der rørte sig ... men snart startede larmen igen *suk Vi fik dog noget morgenmad og mente, at det nok var på sin plads at komme i vandlandet hurtigst muligt og hold da op sikken lykke :-) Vi var alle mere eller mindre euforiske og suste rundt på alle rutschebaner med få pauser i de fine boblebade. Hver time startede de bølgerne i det store bassin og så kunne det ikke gå raskt nok med at komme derhen .. dog skal man ikke undervurdere svømmehalsbølger, så jeg holdt kraftigt øje med Anders, der er som en fisk i vandet, mellem mine egne hosteanfald *ss Maria og Caroline syntes også det var sjovt .. dog blev det alligevel Caroline lidt for meget og så var det bare med at komme hen til rutschebanen i børneafd. igen ! Alligevel var det nok den udendørs vildt-vands-rutschebane, der var mest populær blandt de ældste i familien og Bryan og Anders fandt ud af, at man kunne bede om, at få turboen slået til ved at bede om det; så vi 3 fik nogle kanonture, mens Maria pænt ventede på at turboen blev slået fra igen, da der var et par steder, hvor man nærmest ikke kunne få fodfæste pga strømmen. Efter 3 timers effektiv badning og rutschning var vi klar til at sige stop for idag og på gensyn imorgen (man må også højst være i vand-landet 3 timer dagligt - ellers skal man betale ekstra).

En del af det flotte flotte badeland - det sparker virklig numse !
Tilfredse børn på farten Afslutningen på den fede udendørs Wild Water Kanal

 

Video: Den fede Wild Wasser Kanal - og lige igen .... 25 grader den 22/9-2010 - NAM NAM

   
Efter lidt mad skulle vi ind og kigge lidt på udvalget af forretninger i Soltau, som faktisk er en rigtig hyggelig by. Dem, der kender os (Bryan i særdeleshed) kender vores forkærlighed for Lidl i Tyskland; de har alt hvad vi skulle ha' brug for (ælsker deres færdige salater, med dressing i en bøtte ved siden af *nam nam) og det til meget fordelagtige priser; med 5 mennesker kan det hurtigt løbe op, hvis man ikke kigger sig for og vi vil jo gerne ha' råd til mange camping-ture i løbet af sommerhalvåret ! Da vi kom hjem gik vi igang med aftensmadsforberedelserne, mens børnene hyggede sig hver især; Anders tog en tur på rulleskøjterne (som de i øvrigt skiftedes til at øve sig på) og Maria og Caroline hyggede sig med at kigge efter egern og kaniner (som der også var mange af) samt tage naturbilleder af en lille sø, der lå lige i nærheden, hvor der var både ' åkander og frøer ! I løbet af dagen havde vi så også fundet ud af, at det ikke var en byggeplads, men et nato-øvelses område, der producerede den larm vi til stadighed kunne høre. Fedt mand .. og nu var der også kommet store helikoptere til, som åbenbart var blevet forsynet med store bomber -- ikke ligefrem hvad man forstår under fred og ro. Tror nok, at jeg var den, der var mest generet af det; en konstant irriterende baggrundsstøj, som jeg måske nok syntes de kunne have nævnt og måske kompenseret for ved ankomsten. Men det fik da ikke ødelagt helhedsindtrykket og det faktum, at vejret var helt igennem fantastisk; tirsdag var vi oppe på 24-25 grader, så vi kunne gå rundt i badetøj i udendørsomgivelserne ved vandlandet - SÅ dejligt :-)
Endnu en af vores små venner Pigerne på tur - på den kæmpe, men alligevel overskuelige camping plads
Billeder ovenover & nedenunder fra den .... ... flotte Bio et eller andet, natursø.

Og et fra den store kunstigt anglagte badesø.

Lektierne skal jo laves, uanset hvor i verden vi er Anders med sit nye garn :)
25 grader d. 22/9 !!! Maria er tilfreds :) Familiens fede nye dyt *S*
   
Resten af ugen lignede den første til forveksling; 3 timers vandland, hygge på pladsen; kigge efter egern og kaniner; gå lange ture på pladsen, som også huser mange rigtig dejlige feriehuse og fastliggerpladser. Vi besluttede os for at køre hjem om fredagen, da de havde meldt regn om lørdagen og så er det jo trods alt lidt dejligt lige at ha' en dag til at gå og pakke ud og få vasket i før end hverdagen sætter ind igen. Bryan og jeg havde talt om, at vi kunne tage i Heide Park med vore Legoland sæsonkort, men glemte desværre at få dem med. Dog med lidt snarrådighed fik Bryan aftalt med vores søde genbo, der passede vores kat, at hun kunne sende kortene ned til os, så vi modtog dem med posten om onsdagen - sejt :-) Ungerne vidste ikke, at vi havde den plan, så de blev herligt overraskede, da vi pludselig befandt os i Heide Park og her var næsten ingen mennesker (åbenbart var vejret meget udslagsgivende mht besøgstallet og der var meldt regnvejr, så det var heldigt for os, der fik parken næsten for os selv ). Det var en dejlig forlystelsespark; hyggelig og spækket med fristelser, så vi fik prøvet en masse inden vi blev nødt til at sige tak for denne gang og begive os mod Nord igen.
HeidePark - Gratis med Legoland sæsonpas - Wuhuuu Utroligt flot overalt i parken
Vist en god karussel - eller noget Tænk ikke at vælte i denne fætter - det havde farmand gjort :)
Sjooooovt Jo - morpigen ER skam også med :)
Uhhhh - en fed bobslæde rutchebane !! Pyyy . denne er vist farlig

 

Video: Farmand afsted i rutchebanen - ser måske ud til det går langsomt - Det gør det IKKE !!

   
Vel hjemme igen kunne vi se tilbage på en rigtig dejlig, hyggelig uge med masser af samvær, bevægelse og også lidt lektier, da de alle havde til opgave at skrive dagbog - hver dag og inden vi tog afsted lavede Anders og Maria lektier i 3-4 timer hver eftermiddag, da vi var os bevidste om, at de ville miste en uges undervisning. Nu var vi klar til det lange seje træk gennem efterår og vinter indtil vi igen kan komme afsted med enten telt eller camp-let udi den dejlige natur.

Closeup af vores favorit dyr i Soltau - dette er Mie, Brian, eller hvad var det nu den hed :)

Større billeder i Galleriet  -  tilbage til Forsiden