Sommerferie #7

Her kommer lige en sidste opdatering her fra Autrans; vi kører nemlig imorgen .. og hvorhen går mon så turen denne gang !?? Til Camping Week-end ved Gardasøen selvfølgelig — der er vejret dejligst og vi glæder os alle til at gense de smukke oliventræer under hvilke vi har haft fornøjelsen af at campere de sidste 2 år også ! Er vi skøre ?? Ja – måske, men der er for køligt i Alsace, hvor vi egentlig ville hen og Schweiz er lidt pebret at køre i og vi ææælsker jo Italien, sååhhh *griner — desuden er der kun skaldede 526 km. herfra og ungerne har lovet os at være søde 😉
Idag har vi dog haft en skøn dag næsten uden at køre i bil; vi har vandret op ad 2 bjerge hvoraf den ene var en skibakke og den anden var et rigtigt vandrebjerg – desværre havde jeg kun klipklappere på, men det gik fint alligevel og udsigten var underskøn og vi fik lidt motion 🙂
Selvfølgelig var ungerne og farmand en tur i pølen også, men jeg tog det grove arbejde med at muge ud i camp-let’en og rydde op i bilen, så vi er klar til at pakke imorgen tidligt !
Nu vil vi sige go’nat herfra og sov godt — vi ses i Italien — eller det vil sige når vi engang igen render ind i noget internet, for det har de desværre ikke på Camping Week-end :-/
So long 🙂
Der er selvfølgelig lidt nye billeder i albummet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *