New York 2012 – Dag 5

Dag 5

Efter en god nats søvn vågnede vi ca kl. 6:30 og lavede en kop kaffe på den lille nuttede kaffemaskine vi har på værelset. Stille og roligt blev vi klar til dagens strabadser. Vejret var dog ikke helt med os; det havde regnet om natten og der var kun ca. 14 grader og overskyet. De havde meldt bedre vejr senere, så vi satsede på at skulle sejle turen til Staten Island senere, men først gik vi ned til 5.th Ave. for at shoppe lidt. Victorias Secret gemte på mange lækre fristelser og det var meget tæt på, at jeg fik mig en bh, hvor størrelsen ved hjælp af lidt fyld ville gå fra en B til en D str. — hallo – faktisk var det Bryan, der var mest fristet *sss   Ja ja – vi gik nu uden, men vi er jo heller ikke fløjet hjem endnu 😉

[shashin type=”photo” id=”1880″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Middagshygge lige ude midt i Times Square, mellem alle mennesker og biler – vældig hyggeligt

Videre hen til Macy’s; Verdens største stormagasin kalder de sig selv og her skiltes vore veje; Bryan gik lidt rundt for at kigge på en sleeve til vores nyindkøbte …. uha – nu afslører jeg jo noget for børnene — Asus Tablet, som faktisk er det samme som en Ipad (bare meget bedre, siger gemalen:) )  Og jeg styrede meget målsikkert hen til Lancomes stand og fluks blev jeg sat hen i en stol og blev nusset om *aaahhh  Paulette fortalte en masse dejlige ting, men jeg købte nu alligevel kun det, jeg havde overvejet i forvejen, men her var ihvertfald service J  Herfra gik vi videre ned mod Times Square og varskoede igen familien om, at vi ville være at se på nettet derhjemme fra det webkamera, som vi også tidligere stod og vinkede til – og sørme om ikke det lykkedes igen J  Herefter satte vi os lige ned på Times Square med en kaffe og en smoothie og kiggede på folk – altid hyggeligt !

[shashin type=”photo” id=”1879,1878″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Middagshygge lige ude midt i Times Square, mellem alle mennesker og biler – vældig hyggeligt

Vi havde snakket om at finde en biograf og se en film og det kunne vi jo gøre nu, mens vi ventede på, at vejret skulle blive bedre – der er ikke så meget ved at sejle ud og så ikke kunne se en sk.. for dis og lave skyer. Også træls, at vi ikke har været oppe i højderne endnu, men det kræver altså også klarere vejr. I vor søgen efter en biograf, var vi pludselig meget tæt på Rockefeller Center. Så her gik vi så hen og gik også forbi nogle temmelig fede hoteller, men stadig ingen spor efter nogen kendte – det ku’ ellers være lidt sjovt !

[shashin type=”photo” id=”1881,1882″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Radio City og andre pisse høje bygninger 🙂 Det er helt vildt !

[shashin type=”photo” id=”1884,1885″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Flagene foran Rockefeller Center – og skøjtebanen ligeså

[shashin type=”photo” id=”1887″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Gitte i mega pige glas Bling bixen Swarovski  det var nu dælme også flotte sager, men der var ingen prisskilte på nogen ting sååå … hey hey igen 😀

Efter besøget på Rockefeller Center stod vi lige pludselig tilfældigt foran Cartier og så lugtede jeg blod; så måtte Tiffany’s altså også være i nærheden … men faktisk kom vi først forbi Apple Store, som også er obligatorisk, hvis man interesserer sig en smule for datating !  Hotellet i ”Home Alone” i New York er en af mine favorit bygninger og dér var den – lige over for Apple Store – den er så flot, men vi er ikke sikre på, at det hedder Plaza Hotel som i filmen, da det ikke var skiltet nogen steder.

[shashin type=”photo” id=”1894,1896″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Bryan‘s 2 favorit butikker på den vestlige halvkugle – Armani og Tiffany’s 😀

[shashin type=”photo” id=”1898,1900″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Apple’s flagskib af en bix – lækker – men nok mest hvis man er Aplle fan … Men for pokker der var mange mennesker !

Vi troede vi var blevet stoppet af portiererne, men vi kunne faktisk uden problemer lige komme ind i lobbyen og DET var fedt – endnu et tjektegn kunne sættes J  Tja .. så lå Tiffany’s jo faktisk også lige ved siden af Apple Store, hvor vi også lige måtte ind og kigge — meget søde ekspedienter, så min bedømmelse af høfligheden blandt butiksansatte må siges at være forbedret efter mødet med disse STORE succesfulde forretninger; det kunne de små lære noget af 🙂

[shashin type=”photo” id=”1897,1902″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

The Plaza – superflot hotel, brugt i adskillige film.

Nu var Bryan igen nødt til at skære igennem – nu skulle vi hjem, hvis vi skulle nå enten ud at sejle (det var stadig overskyet), eller en tur til Queens for at kigge lidt på deres Chinatown og hvor nationaliteterne mødes endnu mere lidt sydligere. Efter frokost, som vi købte hos den Deli, der faktisk ligger tættest på og som nu også har vist sig at være den allerbedste vi har prøvet (de har kæmperejer i lækker kinesisk sovs og stegte ris, samt en masse andre virkelig lækre retter), måtte vi indse, at skyerne ikke ville lette idag.

[shashin type=”photo” id=”1904″ size=”medium” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Så kan det filen fløjtme være nok – der er skåret igennem – ikke mere osen rundt i åndsvagt dyre butikker (Vist noget med mænd fra Mars og pigerne fra Venus …)

Vi tog toget til Queens – Flushing. O.k… ikke lige mig; meget beskidt og igen var vi tæt på at være de eneste hvide turister, så vi tog toget tilbage til en station lidt sydligere. Det var bedre og så også hyggeligere ud lidt omme bagved, hvor beboelsesejendommene lå. Restauranterne lå tæt; havde man lyst til mad fra Nepal, Tibet, Equador, Japan, Kina osv osv så kunne man få sin lyst stillet her. Der var mange småbutikker, hvor man kunne få t-shirts, caps osv osv til billigere penge end på Manhattan.

[shashin type=”photo” id=”1906,1907″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Lidt uenighed og hvor hyggeligt det var i Queens …

[shashin type=”photo” id=”1910,1909″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

…men de havde da alligevel nogle lækre ting 🙂 Læg lige mærke til Gitte’s favorit kage – BASKET 😀

Vi suste hjemad igen og blev enige om igen at prøve at få en Shake Shack burger på Madison Square Park, men da vi nåede derhen var der igen 75 mtr. kø – ØV !  Det blev vores Deli vi igen fik vores aftensmad fra – lækkert J  Efterhånden begynder jeg dog at mistænke Bryan for hemmeligt at have trænet eller fået installeret Duracell batterier i ryggen — det plejer ellers at være mig, der har den bedste form, men måske har New York bare den virkning på ham, at ALT skal ses og når han kommer hjem igen vil han sove en uge pga overanstrengelse – JEG VED DET IKKE !!!  Mine fødder er efterhånden vokset til dobbeltstørrelse og min højre lilletå har offentligt truet mig med at nedlægge arbejdet, hvis ikke snart den får en fridag :-/  😉

 

[shashin type=”photo” id=”1905″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Fly letter op i tågen ved La Guardia Airport – PIS endelig SÅ tæt på en stor lufthavn, med mulighed for fede billeder, og så er det pisse tåget 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *