New York 2012 – Dag 7

Dag 7

Jeg var så klar til at ta’ hjem idag – det er lige som om, at der fiser så mange indtryk rundt oppe i hovedet, at det føles som om, at det er nok nu — og jeg orker ikke vandre meget mere rundt. Nu skal vi dog lige ha’ lidt meningsfuldt ud af dagen idag så jeg starter med at skrive de kort, jeg har haft købt siden dag 1 – det er vist på tide at bruge en time på dem !  Bryan går også lidt i afslapningsmode og får bloggen opdateret med billeder, som han ikke nåede igår. Videoen med det show vi overværede i Battery park driller stadig, men det skal nok lykkes – ihvertfald senest når vi er kommet hjem ! Vejret havde vi hørt skulle blive mindre godt idag, men faktisk skinner solen lige fra morgenstunden og de bh’er jeg købte i Victorias Secret igår skal byttes. Ved 11 tiden kommer vi ud af vagten og ”drøner” ned mod 34. Street og kommer lige forbi nogle interessante forretninger – dem er der faktisk rigtig mange af. Jeg får byttet mit undertøj uden problemer og Bryan har sat kurs mod B & H Photo, som skulle ha’ den sleeve som vi har kigget efter hele ugen.

[shashin type=”photo” id=”1299″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Endelig efter en uge finder vi en sleeve til vores Pad, og så er Pad’en fanme gået itu da vi kommer hjem med etui’et *GRRRHHH*

Jeg går derhen efter lige en sidste gang at have kigget lidt i Macy’s og det skal da lige vise sig ikke at være nogen nem opgave at spotte ham i B & H – hold da fast en biks og alle ekspedienter (og dem er der godtnok mange af) er ortodokse jøder med små slangekrøller som bakkenbarter, men de kan deres kram. Snart har vi erhvervet det vi kom for og bliver enige om, at vi ikke orker at gå ret meget idag, så vi tager toget ind til Central Park, hvor vi stiger ud lige ud for Dakota building, hvor John Lennon og Yoko Ono boede (og hun bor der faktisk stadig) og hvor han blev skudt af en sindsyg fan lige udenfor sin gadedør .. trist historie. Lige inden for Central Park ud for Dakota bygningen, finder vi Strawberry Fields med mindepladen for John Lennon – godt vi lige fik det med også.

[shashin type=”photo” id=”1300,1303″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Dakota bygningen hvor Yoko Ono bor/John Lenon boede

[shashin type=”photo” id=”1301,1302″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

2 mennesker på en bænk – tra lala lala – 2 hjerter i brand – tra lalala 😀

Vi vandrer tværs over Central Park og hilser på flere af vore små buskede venner; de charmerende egern, jeg godt lige ville ha’ haft et med hjem af … men også nogle sjove fugle, som heller ikke er specielt sky; én af dem lignede tilnæmelsesvist den tykke, røde fugl fra Rio (tegnefilm om en blå papegøje, der bliver fragtet til Brasilien for at finde sig en kæreste – fed film 🙂  ).

[shashin type=”photo” id=”1308″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Denne lille røde ting var bare helt vild nuser !!

The Met må vi desværre gå glip af, da den fortjener at vi ville sætte flere timer af derinde — det må blive næste gang !  Vi damper af hjemad – med vand i øjnene, da vi har drukket en øl lige udenfor Central Park og de offentlige toiletter er vel noget af det eneste, de godt kunne ha’ nogle flere af herovre !!  Jeg lægger mig og slapper lidt af efter at vi har spist en sandwich, men Bryan må desværre konstatere, at vores nye Asus Pad er gået kaput, så han må ind til butikken, den blev købt, hvor han heldigvis får pengene tilbage, da de ikke har flere på lager. Herefter må han så et andet sted hen for at købe en ny, så det går der jo noget tid med.

[shashin type=”photo” id=”1309,1310″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

En sidste tur i Central Park 🙁

Vi har talt om, at vi godt ville besøge en bar, der hedder Coyote Ugly – ligesom filmen, som vi altså er ret pjattede med. Baren udmærker sig med – ligesom i filmen – at bartenderne (pæne piger !) danser PÅ baren og det kunne da være lidt sjovt at overvære, men jeg tror at det også må blive en af de ting, vi må indse ikke bliver til noget. Vi skal være ude af hotellet imorgen kl. 12 og vi flyver fra JFK kl. 17:35, så der bliver ikke tid til ret meget andet end at få pakket og få sagt ordentlig farvel til denne utroligt levende og lidt stressende by, som man nok aldrig bliver helt færdig med.

[shashin type=”photo” id=”1312″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Blog hjørnet – her er der alligevel spenderet nogle aftentimer … Næste gang i hører fra os, bliver i DK 🙂 Sesser

Gitte – Tekstforfatter

Bryan – Billedredigering samt billedtekst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *