Californien 2016 – Dag 1

Californien 2016 – Dag 1 – 16. November 2016

Endelig oprandt dagen, som vi har ventet på nu i et års tid.
16 November 2016 = afgang fra Billund, over Paris og videre til Los Angeles.
Årets vildeste herretur er hermed skudt igang. Med på turen er undertegnede, lillebror Kim og fælles kammi Stefan.
Planen er at leje et kæmpe skur af en Chevy, købe 3 cykler, og så ellers ud i det blå 🙂 Der er ingen superfaste planer, men naturligvis nogle ting/steder undervejs, som SKAL opleves.

På plads i AirFrance’s store Airbus A380 🙂 Vi har tilkøbt Emergency Seats, så vi har nærmest en hel lille lejlighed med masser af plads foran os 🙂

Den lille flyver fra BLL-CDG letter præcis 07.15 som planglagt, og ankommer på minuttet i Paris, så vi har travlt – en halv smøg i rygekupéen, og så ud og løbe – heldigvis skal vi ikke igennem noget security, så vi når det fint. En smule forsinkelse fra Paris, men ikke meget. Ser ud til vi når til LA inden for de …………. 12 planglagte flyvetimer……… GAAAAB det er eddermanme en lang flyvetur !! Heldigvis er det den kæmpe dobbeltdækker vi flyver med, så der er MASSER af gåplads rundt i flyet, og endda et lille afskærmet område hvor man kan lave lidt gymnastik. Heldigvis har vi også tilkøbt Emergency seats, så vi har ingen sæder foran os – en ren fornøjelse 🙂

1½ meter foran os er fri 🙂
Et kig udover kabinen viser at der er plads til rigtig mange mennesker – 516 for at være helt præcis. Denne afgang er dog kun halv fuld, så der er masser af frie pladser.

 

Der er endda blevet plads til et lille gymnastik rum 🙂 Mellem de 2 hovedmåltider ombord, er der et tag-selv bord med sandwich, is, chokolade, sodavand mm. Spørger man pænt besætningen, er det endda muligt af få øl/vin 😀 God stil fra AirFrance !

Efter en meget begivenhedsløs tur/landing, er der lige den berømte amerikanske grundighed, til at sætte vores tålmodighed på en prøve .. men det går da … 1½ time, så er vi endelig på US jord – frie som fugle.

Obama byder os velkommen 🙂

Efter endeløse køer ved US Custom, er vi endelig igennem til The Land of the Free

Vi får hentet vores kæmpe Chevy bus ude hos Alamo udlejning – videre til Walmart efter lidt proviant – mødes med Ysaac som jeg hjemmefra havde aftalt møde med, så vi kunne få shoppet 3 cykler. Shit de er ringe, men lad nu det ligge … 3 børnecykler kan man vel godt køre nogle km på herovre 😀  Stefan mener lige vi skal have testet cyklerne, så vi cykler nogle km ud til Santa Monica Pier nede på stranden – det er godt nok flot dernede – desværre havde vi ingen kamera med. Vi var TRÆTTE efter 25 timers action, så vi faldt vældig hurtigt i søvn ! 🙂

Vi hygger på Motel Ocean Park Inn i Santa Monica. Det er vildt hyggeligt – helt i “Melrose Place” stil.

Et hurtigt aftenkig på stranden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *