Californien 2016 – Dag 6

Dag 6 – 21. November 2016

De 4-5 timers søvn bliver alligevel til 6 timer, så vi får en halvsen start – skidt på en dag hvor maaange km skal tilbagelægges, men Vegas by Night var sgu det hele værd 🙂 Inden vi igen forlader Las Vegas, skal vi dog lige omkring “Count’s Kustoms” – en gut der laver de vildeste biler – der kører et program om ham på National Geographic. Det koster gratis at komme ind og kigge – og der er nok at kigge på.

Denne vilde bus f.eks

Denne vilde bus f.eks

Vi lagde ikke mærke til det i første omgang, men kommer man tæt på kan man godt spotte nogle halvfrække detaljer 😀

Klik og kig rigtig godt efter 😀

Dette er definitivt rustvognen jeg skal køres herfra i 🙂

Vi sætter kursen mod Hoover Dam – ikke fordi vi skal på den store rundtur, men siden vi er så tæt på skal der nogle billeder til. Og så da lige gåturen over dæmningen så vi kan sige at vi har gået ind i Staten Arizona 🙂 Lidt sjovt med den lille gåtur – ved start i Nevada er kl 12 – 2 minutter senere på den anden side af broen er kl 13 … 🙂

Det er virklig et imponerende bygningsværk ! Anlægget producerer dobbelt så meget strøm, som DK’s største – og så er det ren miljøvenlig energi 🙂

Vandstanden er temmelig lav idag. Normalt op til den hvide linje.

Nevada …

… og Arizona – 2 forskellige tidszoner

Heller ikke her lykkedes det, at blive smidt over køleren i håndjern 😀

Når man nu ikke lige kunne komme til at nifle ned af Hoover Dam, er det godt med andre muligheder 😀

Da vi kører derfra holder vi ind ved udsigtspunktet over Lake Mead, som regnes for den største menneskeskabte sø i verden. Vi er glade for at være her om vinteren i 20 graders varme, for om sommeren når temperaturen ind imellem 52 grader !!

Lake Mead er enorm – den strækker sig både mod nord, og mod øst helt over til Grand Canyon.

Turen går videre mod Sequoia National Park i bunden af Yosemite Parken. Vi skal dog lige nordover gennem Death Valley 86m under havets overflade. Vi når først dertil lige inden solnedgang, så vi kan nå nogle enkelte billeder. Ellers er det mørkt resten af vejen – shit det er en lang og gold tur. Til gengæld er vi begunstiget med NUL mobildækning 3-400km 🙁

Endeløse landeveje på vej mod Death Valley.

Bussen er parkeret, så dronen kan få optaget noget video.

Flot ser det dog ud i solnedgangen.

Øde landskaber i ørkenen.

Det er jo nærmest Sahara 🙂

Vi lander i Bakersfield – 150km fra destinationen – omkring 22.30. Skal lige have provianteret i en Walmart. Vi diskuterer lidt om vi skal call it a night – lidt mad på gasblus og så overnatte ved Walmart. Det bliver plat eller krone om vi skal spise eller fortsætte. Mønten siger fortsæt, så det blev en dag stort set uden mad 😀 Vi lander i 2000 meters højde kl 00.30 – uden at have kunne se noget som helst, så det bliver spændende at åbne øjnene næste dag. Natten bliver tilbragt på Holey Meadow Campground, tæt på Trail of 100 Giants.

Chevy bussen har gjort det godt idag – 6,77km/l 🙂

 

800km blev det til på dagens rute 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *