Californien 2016 – Dag 7

Dag 7 – 22. November

Vi vågner tidligt – på den skønneste lille plet 🙂 Virklig mums at vælte ud af bilen i morgen frosten, og kunne høre en helt masse …. INGENTING 🙂 Ikke et øje i mange mange miles omkreds. Tænk at have lagt sig til at sove, uden at have haft en idé om hvordan omgivelserne er – og så vågne op i dette himmerrige !! 🙂

Træet foran bussen var stort set det eneste vi kunne se, da vi parkerede inat 🙂

Kaffen brygges på gasblusset. Drone batteri skal lige varmes op til over 0 grader 🙂

Gad vide om Stefan har set en bjørn? 😀

Der er grill og det hele, hvis ellers han kunne have fanget den bjørn 😀

Efter at have brygget lidt kaffe, kører vi ud til de rigtigt store træer – og det skal jeg da lige love for de er – der er alligevel en grundt at stien hedder: Trail of 100 Giants. Ved ikke helt hvorfor, men alting SKAL bare være større herovre – selv træerne … 😀 Fed fed oplevelse – billederne taler vist for sig selv.

SAMSUNG CSC

Tjoee, det er da en fin bette kal’ 🙂

 

…og det er ikke kun omkredsen af stammen – længden på træet fejler heller ikke noget …

Hele området damper her i morgensolen, 

hvor frosten bliver brændt af.

Et lille videoklip fra stien.

På den anden side af vejen kan vi se, at hele skovbunden er i gløder – det er ikke kun frosten der brændes af …
Det er noget med at det er skovens egen måde at forny sig på

Turen ned derfra er også out of this world ! Vi må stoppe hver andet minut og tage billeder – den ene udsigt er mere breathtaking end den næste ! Helt oppe i højden er der endda kommet den fineste friske sne om natten 🙂

Bussen smides i vejkanten – Photo stop igen igen 😀

De 3 danskere kan slet ikke få nok, af alle de dejlige udsigter.

Den ene mere breathtaking end den anden !

På de aller øverste meter af bjerget, er det lige nøjagtig koldt nok til at sneen kan blive liggende 🙂
Skønt med en lille snebold kamp i morgensolen !

The Dane Train har rundet toppen af bjerget, så sneen forsvinder så småt igen.

Et af de meget få huse, der ligger herude midt i ingenting

Termokanden fyldes med frisk bjergvand, til endnu en omgang pulverkaffe.

Et lille vandfald/bjergbæk bliver det også til inden vi er ude af parken 🙂

Videre mod Yosemite dalen, holder vi pitstop i Fresno for at proviantere Chevy bussen. Her bliver man da så lige tilbageholdt for butikstyveri 🙁 Bon blev tjekket fra kassen hen mod udgangen – og smidt ud – bad move. Bon skal vises ved udgangen, og den er ikke lige til at finde igen i skraldespanden. En dame bliver sat til at tømme den, og går minutiøst igennem alt affaldet, og finder heldigvis min bon langt langt om længe 😀 Kim og Stefan bøvler også med at få lov til at købe øl – de er sgu lidt bøvlede på nogle punkter herovre … Fresno bliver det i hvet fald ikke igen, for vores vedkommende 🙂

En enkelt ting lyste dog op i Fresno – en vej opkaldet efter os to brødre 😀

Videre mod Yosemite. Da vi endelig når frem er solen lige gået ned 🙁 Alt i naturen ER altså bare meget flottere i fuld sol end i halvmørke … Der er iøvrigt også 100’edevis af turister så vi cruiser egentlig bare igennem med et par fotostops, og så er det videre mod Sacramento. Vi lander på Motel La Quinta ved 21 tiden – i bad og så er det rimeligt hurtigt i seng.

n vandfald af den store slags, og en enkelt bambi er stort set hvad det bliver til i Yosemite.
Men nå – vi kan da sige vi har været der 🙂

Meget rystet billede fra en meget mørk tunnel, på vej til Sacramento,
men tjek da lige nummerpladen !! 🙂

Dagens Rute

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *