Californien 2016 – Dag 12

Dag 12 – 27. November 2016

Dagen starter idag med en “kort” cykeltur på ca 38km. Kim og jeg snupper 2 af cyklerne, og begiver os afsted mod Golden Gate Bridge. Det skulle ifølge Google være en overvejende flad tur, men jeg skal da lige love for der er hidsige stigninger op til broen !!

Den første hidsige stigning er overstået. Den var heldigvis ikke så lang…

…men den var dælme stejl !

…og der står den fine bro – vi skal bare lige have sneglet os derop …

… og det lykkedes da også 🙂

1 stolt cyklist on the Golden Gate Bridge !

Efter en pause lykkedes det os at snegle os frem, og vi får en fantastisk tur over den gamle flotte røde bro 🙂 På den anden side venter en tur langs bugten op til Tiburon, hvor der sejler en cykelfærge tilbage til San Francisco. Undervejs render vi ind i flere voldsomme og lange stigninger, men det er nu mest fordi undertegnede ikke kunne finde ud af at følge kortet på Endomondo 😀 Vi gør stop ved en MacD, og napper 2 Cheese – breakfast for champions ved 14 tiden 😀 Da vi langt om længe når frem til færgen, er der dog 1½ time til afgang 🙁

På den anden side – ved byen Sausalito – er der dømt pause.
Endte med at være et fint sted – søløver kiggede op af vandet en del gange 🙂

Pelikaner har de skam også Over Here.

Alcatraz igen igen, med San Francisco Bay Bridge i baggrunden.

Byen Tiburon, som er dagens destination. Det er bare der vi skal over… 🙂

Ventetiden bliver brugt fornuftigt på “Sam’s Cafe” 🙂 Fadbamser koster heldigvis kun 7$ stykket …. Suk. Da vi endelig kommer ud på vandet, er det blevet bælgragende mørkt. Det giver den flotteste udsigt til San Franciscos imponerende skyline ! 🙂 Det er også blevet en lang tur … Vi havde regnet med at være tilbage 15.30 – 16, men den er alligevel næsten 19 inden vi er tilbage på motellet !

Vi var de første der trak ombord på færgen – 6 cykler ialt, så det er ingen problem at komme af…
…efter et stop i Sausalito, skal jeg da lige love for der kom folk ombord !!
Det var alle de stakler der kun kunne klare en 10km cykeltur 😀

Kim’s Mongoose cykel giver til sidst op – ca 1km inden ankomst ryger kæden. Vi får den bakset sammen, så den lige kan klare det sidste stræk. Det går næsten – 50m inden motellet er den definitivt slået ihjel. Vi napper saddelpinden, der kan bruges på en af de andre cykler – resten bliver efterladt på et gadehjørne. Da vi lidt senere med dronen tjekker om den er der endnu, kan vi se hvor effektiv “oprydning” der er herovre – den smadrede cykel er allerede blevet hapset 🙂

Kim’s cykel har givet op. Den var ellers “Like new” da vi købte den …

Vi slutter dagen af med en Uber vogn ned til Chinatown, så vi kan få lidt mad i mavsen. Skøn skøn aftensmad med stor suppe til forret, lækker hovedret + 3 store kina øl. 68$ – nice 🙂 En Uber vogn tilbage, og så er den dag gået.

Dagens Rute – 38km af dem er på cykel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *