Californien 2016 – Dag 11

Dag 11 – 26. November 2016

Vi starter dagen med at køre et smut op på Twin Peaks – San Francisco’s højeste punkt – derfra er der en formidabel udsigt over hele byen.

San Francisco by day – er garanteret også flot i mørke.

Broen er der også god udsigt til.

Twin Peaks’ antenner og et par danskere 🙂

Dette er heldigvis den eneste dag på hele turen, med overskyet vejr.

Den sydlige Twin.

Derefter kører vi ned på Fisherman’s Wharf. Det regner for første gang på turen, så vi snupper lidt indendørs attraktioner idag. Vi lægger ud med Dungeons of San Francisco – noget vi havde fået rabat kuponer til et eller andet sted – det er en meget levende og uhyggelig gennemgang af byens dystre historie. Ind imellem bliver den sparsomme belysning slukket, så det er bælragende mørkt – skuespillerne bevæger sig lydløst rundt, og når lyset igen tændes står de pludselig foran os 🙂 I et andet lokale bliver Kim hapset af en skør kvaksalver – trukket ind bag et forhæng, og dolket ihjel 🙁 I næste lokale dukker han dog heldigvis op igen 🙂 Med lidt koncentration, og som jeg kan – gå i “scary mode” – så venter der mange gode skrig.

Klar til at træde ind i byens uhyggelige underverden !

Klar til at træde ind i byens uhyggelige underverden !

Der måtte ikke tages billeder derinde, så vi må nøjes med dem der blev taget ved indgangen.

Ved udgangen hænger Pink, og byder velkommen til nabo attraktionen.

 

Jeg giver Dungeons of San Francisco 4 ud af 6 mulige skrig 😀 Normal entré er 40$ – med kupon og rabat til Madam Tussaud ved siden af, slipper vi med 25$ for begge dele ! OK pris synes jeg. Turen forsætter ind på voksmuseet. Den er hurtigt overstået – det er jo ligesom hvad det er – voksfigurer … Men en hurtig omgang, med mange af de kendte er jo heller ikke at kimse af 🙂 .

Bryan og Anne Hathaway 😀

med de damer der 🙂 …

Stefan kan noget…

… og som nyvalgt præsident, kan han sikkert gøre det ligeså godt som Trump – måske endda lidt bedre.

Peter Dinklage – Dværgen fra Game of Thrones.

Stephen Curry – manden med nummer 30 – Golden State Warriors.
Havde jeg haft 5 minutter mere, skulle jeg nok ha’ pillet bolden fra ham 😀

Mrs Aniston

Vi har travlt – jeg skal til BASKET ! Først på aftenen kører Stefan mig ud til Oracle Arena, så jeg ENDELIG kan komme ind og se mine Golden State Warriors spille noget basket 🙂

Velankommet til Oracle Arena

her venter en stor aften !!

Det er en KÆMPE opevelse. Mine drenge skal møde Minnesota Timberwolves – en af mine kollegers favorithold. De får heldigvis klø, så der er rigtig høj stemning i arenaen. Man kan fornemme det hjemme i stuen, men det er helt vildt at opleve det i virkligheden 🙂

På plads på de “billige”  rækker oppe under taget. Grundet Thanksgiving ferien er billetpriser helt i TOP.

Superstjerner på rad og række

Med kampen overstået viser det sig, at Stefan kørte tør for benzin – midt på en bro. Han finder heldigvis en hjælpsom hippie, der kører rundt med 5 liter i en reservedunk – dem får han for 10$ – god pris 🙂 Da jeg endelig kommer hjem 23.30, efter tog og taxa tur, er knejterne dog faldet i søvn – og de har begge nøglekort til motellet 🙁 Jeg banker og banker – ringer på deres tlf’er … Lige lidt hjælper det. Jeg suser ud efter lidt mad og en øl – finder dog ikke andet end en skide Sunkist sodavand 🙁 De er lidt restriktive med alkohol politikken i denne by … Tilbage igen og banke videre. Det hjælper ikke – jeg vandrer igen ud på gaderne for at finde et andet hotel jeg kan overnatte på, men de er alle lukkede her ud på natten 🙁 Tilbage igen sætter jeg mig til at sove op af døren i håb om at nogen finder mig. Efter 1½ time lykkedes det endelig at ringe Stefan op, så jeg kan komme i seng. SKØNT – det var sgu en kold og klam nat.

Dagens Rute

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *