Californien 2016 – Dag 16

Dag 16 – 1. December 2016

Solen står endelig op for sidste gang over Chevy bussen, inden den skal afleveres.
Selvom vores Chevrolet Express hele turen har været omtalt som “Bussen”,
så er det nu alligevel en fin dame – V8 motor med 300 af de gode heste – Jouw – hun HAR nu altså været et sjovt bekendtskab ! 🙂

Den ER nu ellers fin, sån som den holder der og gør sig til i solen 😀

Det er idag det sker – vi skal ud og have skiftet Chevy bussen ud med 3 racerbiler – en til hver 🙂 Kim og jeg napper en Ford Mustang hver. Stefan er jo som han er: Kan der fåes en med flere heste – så er det den der skal lejes … Han ender med en Camaro V8 med 550 heste – 200 og noget mere end vi andres.

Temmelig glade og spændte brødre har hentet biler

Det er ikke lige et vogntog som dette, der plejer at holde parkeret her i kvarteret.

Vi er nu heldigvis ligeglade. Mustangen trækker møj møj fint fra land. Vi kører lidt sydpå tilbage til The Lookout Roadhouse ved Lake Elsinore. Vi får hele vogntøjet parkeret i bedste Top Gear stil, og for taget verdens vel nok bedste billede af os 3 ! Vi er en stor attraktion – alle der kommer sneglende forbi, er nærmest ved at knække nakken for at kigge en extra gang, når vi kommer kørende på stribe – Gul-Rød-Gul 😀

Top Gear på Dansk.

Taget er kommet på inden afgang – det bliver nu hurtigt køligt, når først solen går ned.

Lige et par oplyste træer, mens vi holder for rødt – de kan godt li’ juletid i Californien 🙂

Efter photoshoot og en tur med dronen, napper vi lige en omgang Chili Con Carne ved kromutter. Ellers er det ikke meget ved turen. Vi er plaget af en voldsom trafik. Da vi endelig kommer hjem er det blevet halvsent. Jeg skulle egentlig kokkerere til os idag, men vi bliver enige om at det nok er nemmere at dele en 12pak, og hoppe i kassen, så vi kan få en tidlig start imorgen.

Dagens Rute på 322km i – de fleste uden tag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *