Californien 2016 – Dag 15

Dag 15 – 30. November 2016
Vi vågner igen lidt over 07 – i Santa Barbara viser det sig. Vi kører videre mod LA – motorveje bliver fravalgt på gps’en, så vi kan få noget natur med 🙂 Vanen tro ryger vi over flere bjergpas inden vi igen ender nede ved kysten på Highway 1. Vi kommer igennem Malibu og er lige inde over vende i de riges supermarked. Kunne da være sjovt at spotte en kendt, men det lykkedes nu ikke rigtig – de har vist sendt alle deres mexicanske hjælpere i byen denne dag.

Indgang til et formodentlig Rigmands kvarter. Der var i det hele taget mange huse med højt hegn, og masser af overvågnings kameraer.

UHA, så VED man hvor man er – LAX International Airport – NICE 😀
Her en Southwest Airlines – de er flotte, men altså også lidt kedelige … Det er jo bare Boeing 737’er det hele i det firma….

Vi rammer LA nogle timer for tidligt, så vi kører ud til en hjemmefra spottet lille bitte park – her flyver alle de store maskiner nemlig lige hen over hovedet på os 🙂 FEDT.

Vista del Mar Park – faktisk et rigtig hyggeligt lille sted.
Legeplads – palmer – bjerge i bagrunden – Stillehavet lige foran – flyvere lige over os.
Watch not to like ???? 🙂

American Airlines letter liiiige hen over palmerne.

KLM Jumbo 747 – det er vores ride hjem om et par dage.

Vi ryger også lige omkring en brandstation, hvor porte ind til bilerne står åben og en ung brandmand suser rundt. De ÉR altså bare imponerende flotte deres brandbiler – Stefan er helt vild med dem, og vil gerne have taget nogle billeder. Mundtøjet kører på ham igen, og brandmanden får lige en lille løgnehistorie – svigerfar hjemme i DK er hermed blevet brandmand 😀

 

Da klokken nærmer sig 15 kører vi ud til adressen hvor vi skal bo. Adressen er i bydelen Inglewood, som ikke har det bedste ry ang kriminalitet. Det er dog et stille og roligt villakvarter område vi lander i, og vi føler os på ingen måde utrygge her – hvad vi faktisk ikke har noget sted på hele turen. Det var også her prisen var fornugtig, samt kun 6km til lufthavnen hvilket er ret vigtigt, da vi kun har et par dage tilbage. Vi har lejet et AirBnb guesthouse i en baghave. I realiteten er det nu mere halvdelen af en garage, der er lavet om til bolig. Det er dog fint – der er alt hvad der skal bruges af gryder, potter pander osv 🙂

“Vores” hus i Inglewood, L.A

Stuen / soveværelset. Fint WiFi, netflix osv 🙂

Køkken og bad – igen – meget småt, men funktionelt !

Eneste lille irriterende ting er vagthunden der konstant gøer, så snart vi går uden for døren. Og så måske lige akvariet der står og bobler natten lang. Kim mener dog bare det er hyggeligt, og så er det jo ingen problem 😀 Stefan kokkerer et konge måltid til os 🙂 Kartoffelmos – opbagt “brun” sovs … (Uden kulør) og nogle kæmpe T-Bone agtige steaks – igen på grill *MMUMS* altså !! Deler en flaske vin eller 2 og hopper i kassen – vi har en stor dag foran os imorgen.

En Michelin stjerne værdig 🙂 Opbagt brun sovs uden kulør – det er en specialitet 😀

Dagens rute – sølle 220km ca 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *