Californien 2016 – Dag 9

Dag 9 – 24. November 2016

Tidligt op og mod San Francisco – vi mangler kun 50km 🙂 Vi rammer jo så San Francisco alt for tidligt – motellet er først klar til os kl 15 – og de vil IKKE have os ind før. Vi kører ned på marinaen, og nyder en kop morgenkaffe i solen på en bænk, mens livet stille og roligt slentrer forbi. Igen kommer der et par amerikanere, der godt lige vil høre hvad vi er for nogle størrelser 🙂

Fra marinaen er der fin udsigt ud til Golden Gate Bridge.
UPDATE: I retning ind mod byen, koster det 7.5$ at krydse broen, men der er ingen betalingsbåse – det kører rent på et billede af nummerpladen – skidt når man kører lejebil … Det er dog muligt at betale online inden for 48 timer, derefter bliver regningen sendt til udlejer – som det lige er sket for os … Endte med at koste 32$ … 🙁

Alcatraz ligger også lige en spytklat herfra 🙂

Vi fortsætter videre over Golden Gate Bridge, til Golden Gate Park. Har hørt her skulle være gode udsigts punkter til broen – og det er da lige hvad der er. Op op op det går – overhaler den ene cyklist efter den anden – de er da ikke helt raske ! Vi tager masser af billeder, og Kim får igen filmet lidt med dronen 🙂

Fine udsigter fra Golden Gate Park

Fine udsigter fra Golden Gate Park

 

Undertegnede var dagens chauffør, og synes ikke det er nemt at parkere en lang bus.
Det skal dog lige siges, at der altså også var en bil bagved da vi kom 😀

En enkelt dansker er faldet “over bord”

Dronen suser afsted på en video opgave – den trækker i løbet af 5 minutter MANGE nysgerrige til !!

Stefan undervejs ud til det lukkede fyrtårn :/

Et lukket fyrtårn er vi også ude ved … Vi kom lige 2 dage for tidligt – kun åbent tors-man. Tilbage og Golden Gate Bridge kommer vi igen til kort – det er en betalingsbro den ene vej, men der er ingen betalingsanlæg – kun kameraer der tager et billede af nummerpladen. Skidt når man kører i lejebil, så det kommer der nok også en efterregning på engang. Vi prøver motel The Presidio Inn igen, og denne gang er de tilfredse med klokkeslettet 🙂 Vi åbner vores tildelte rum, og træder ind i et lettere slidt værelse. Altig virker dog – mikroovn, køleskab, vand osv. Eneste klagepunkt er WiFi … Det er godt nok en kende langsomt – men det virker dog.

Mount Diablo stikker op i det fjerne.
Dumme dumme bjerg fra iaftes som var lukket.

En hurtig selfie på toppen 🙂

Det er Thanksgiving Day in the US denne dag, og det skal opleves. Dagen er jo nærmest mere hellig herovre end selveste julen. Vi slentrer ud i mørket for at finde noget mad. ALT er lukket. Vi finder et par betjente der har et tip nede Downtown – Tommy’s Joynt. Vi napper en taxa derned, og får den lækreste kartoffelmos, masser af sovs, fyldt kalkun og en skålfyld stegte bønner – det er virkelig MUMS 🙂 Og så endda i selskab med masser af unge danskere, der studerer nede sydpå, men som udnyttede den lange weekend til et roadtrip 🙂 Vel hjemme igen falder jeg i søvn kl …….. 20.30….. Puha man er ved at blive gammel 🙁

Lækker mad på en dag, hvor nærmest hele USA er lukket.

Dagens Rute

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *