Feriebilleder fra den 1. uge sydpå

Så har vi smidt nogle billeder online fra den 1. uges ferie 🙂 Vi startede med en overnatning på Natterer See ved Innsbruck i Østrig. Fortsatte dagen efter til Camping Weekend ved Gardasøen. 3-4 dage senere er vi kørt op til Levico søen ca 100km nord for Garda. Her skal vi mødes med nogle dejlige campingvenner fra Århus, der ankommer på søndag. Det regnede temmelig meget inat, men nu er det VARMT igen 🙂 Caroline fik iaftes i endnu et hidsighedsanfald, ødelagt en rude i vores nye campingvogn, så hun er ikke i frygtelig høj kurs lige pt / billigt til salg. Et plus er dog er Camping Jolly/Levico har opgraderet  pladsen med gratis WiFi over hele pladsen 🙂

Her er lidt billeder 

Sommerferie 2011
Sommerferie 2011jul 15, 2011Photos: 152
 

1 kommentar

  1. Pingback: Sjove billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *