Sommerferie #10


Vi ankom i Altmühltal fredag og første indtryk var, at det var en hyggelig plads med en del høje træer og græs på pladserne og jeg ville gerne ind til Ingolstadt Altstadt for at kigge lidt nærmere på den historiske del af byen, MEN ungerne fik hurtigt et negativt indtryk af pladsen; i særdeleshed var legepladsen nærmest ikke eksisterende og den såkaldte; “Freizeithalle” indeholdt nogle klamme borde og vinduerne var slået itu — var i det hele taget så faldefærdigt, at man ikke burde tøve med at rive skidtet ned :-/ Derudover faldt Bryan over prislisten på “Azur Camping” og det var næsten på højde med vores favoritplads i Italien 🙁 Faciliterne var gamle, men o.k. … men det var ikke nok til at vi havde lyst til at lægge flere penge på stedet, så vi drog videre næste dag.

Vi ville have stoppet på en campingplads i Lüneburger Heide, men det regnede med tordenvejr o.lign. hele vejen, så efter lidt snak med ungerne blev vi enige om at vende snuden hjem, så vi kørt ca. 950 km. sidste dag og var så hjemme ved 21 tiden lørdag aften og det var ikke så ringe endda.
Vi har haft en dejlig ferie, men har hele tiden haft intentioner om at nærme os Lunderskov på de sidste etaper, og siden vejret ved Garda også viste sig i år at være en lidt større prøvelse for en camp-let end de sidste par år og vejret nordpå kun blev mere og mere regnfuldt, blev vores sidste uges ferie til “afslapning” i Åparken.
MEN …. (se fortsættelsen hvor vi sørger for mega-underholdning til os selv om mandagen hvor virkningen holder sig i længere tid !!!! )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *