Sommer 2012 – Dag 10 og 11 – Levico

Søndag d. 1.7 – dag 10 — Bryans fødselsdag – hurraaahhh 🙂

Så kom vore dannebrogsflag op og vi sang fødselsdagssang for Bryan på hans 38 års fødselsdag. Vi måtte lige vente på, at Caroline fik øjne, så Bryan kunne få sin pakke; han havde dog fået et par stykker derhjemme allerede, da de ikke egnede sig til at blive slæbt rundt i Europa 😉 Han har ikke så meget at bruge en ny styrthjelm og en stor pc-skærm til herude i ”marken” 😉

[shashin type=”photo” id=”2120,2121″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Morgen føsda’s Skype med farmor – hun skal jo også følge med i gaveudpakningen.
Det er jo efterhånden mange år siden, jeg har holdt føsda i DK …

Vi fik dejlig morgenmad og kunne endelig ved 11 tiden (Caroline insisterede på at deltage i formiddagens mini-klub, hvor de idag skulle farvelægge små pasta ting, som kunne sættes på en perlesnor til et armbånd eller hvad man nu syntes, komme afsted på vores efterhånden traditionelle gåtur rundt om søen *heheh Vi fik nok vand med og lidt ekstra fodtøj og så vandrede vi afsted. Den første halvdel af turen er en smule udfordrende, men smuk og dejlig kølig i træernes skygge.

[shashin type=”photo” id=”2122,2123,2125,2126,2127,2128″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Så har vi taget hul på den tur, der efterånden er blevet en 1. Juli fødselsdag’s tradition

Børnene tog det med højt humør, dog med en smule mere brok efter de første 4 km. !! Efter vi havde nået den halve strækning måtte vi finde på noget hjernegymnastik og fandt på en ordleg, som også fik de næste par km. til at glide ned. Herefter blev det vanskeligere – på trods af, at vi nu havde nået den smukke, smukke, brede sti, som førte os helt ned til søen resten af vejen. Caroline blev for alvor skuffet, da vi havde husket forkert og havde sagt ja til at hun måtte hoppe i vandet når vi nåede et træ med et tov, hvor man kunne svinge sig ud over vandet og plaske i — det viste sig at være dybere end vi huskede, så nu var hun bare regulær pigesur.

[shashin type=”photo” id=”2129,2130,2131,2133,2134,2135″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Joeee … Gitte kan skam godt li’ at tage billeder på turen rundt om søen – det ER altså også bare gudesmukt !!

[shashin type=”photo” id=”2136,2137,2140,2141,2124,2138″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Og hun stopper ikke bare fordi kameraet siger billede nummer 100 …. Der er hele tiden noget der lige ser godt ud 😀

[shashin type=”photo” id=”2142,2143″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Endda en skildpadde spottede vi, siddende på en træstamme ude i søen.

Humøret steg dog til gengæld til nye højder, da farmand – på trods af Anders’ højlydte protester – afførte sig ALT sit kluns og hoppede i 🙂 Jeg var jo som sædvanlig i besiddelse af foto apparatet, så vi kan sidde og se, hvor ”koldt” vandet egentlig var — dog tror jeg, at I får en lidt mere censureret udgave (håber jeg !!! ) — sjovt var det ihvertfald 😀

[shashin type=”photo” id=”2147″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Man skal ikke ALTID tænke på hvad andre folk mon tænker – JUST DO IT, som Nike ville have sagt 😀

Da vi kom tilbage til civilisationen, købte vi nogle is i LD market et par hundrede meter før campingpladsen og så holdt vi også humøret nogenlunde højt de sidste meter ;-P Efter en hurtig bid mad var det bare med at komme ned i søen i en fart – hvilken velgørenhed J Resten af dagen sang vi flere fødselsdagssange og fik lækker mad med både gnocchi, pasta, salat, pølser, kyllingschnitzler m.v. – nam nam ! Pludselig var der tid til minidisco – en uundværlig afslutning på en god dag, desværre har pladsen i år ikke magtet at forvalte deres største aktiv; Animationsgruppen; følgelig kunne Marco & co.ikke honorere deres løfte til børnene efter mini-disco og vise dem lidt film oppe ved baren på Jolly efterfølgende, af den simple grund at ingen fra pladsens bestyrere kunne drage en smule ansvar til dem, der ta’r hånd om børnene og give dem en nøgle til musikken og film-skabet, så nu var det hurtigt blevet aftenputte-tid (Anders bliver jo selvfølgelig ikke puttet mere 🙂 ) og fødselsdagen gik på hæld.
[shashin type=”photo” id=”2156″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

En lille aftendukkert i søen, med Caroline’s nyindkøbte vandscooter – hylende morsomt 😀

[shashin type=”photo” id=”2150″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Endelig tid til en iskold fødseldsdag’s LEFFE – Nam Nam

Mandag d. 2.7. – dag 11
Vi er som sædvanligt langsom startere og det er ret varmt allerede – faktisk lidt lummert og det kunne godt ligne noget, der ender med en tordenskylde — men Anders og jeg har en rendez-vous på cykel; vi vil lige kigge lidt nærmere på Ciclopista’en, som ligger lige udenfor campingpladsen. Dog får vi lige en svømmetur i søen først og så hjuler vi afsted, mens Bryan og pigerne hygger og holder lidt siesta 🙂 Jeg kunne dog godt bagefter ha’ sparket mig selv lidt for at vælge at cykle op i Poli (et supermarked lidt oppe i byen) istedet for LD market, der ligger næste lige ud for vejen fra pladsen her. Vi fik sved på panden – faktisk sejlede det lidt overalt, da det går pænt opad og i 34 graders varme, så får det svedporerne til at danse fandango *pyyhhh

[shashin type=”photo” id=”2154,2153″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Anders & Gitte på dagens etape i Giro’en – Den var vist ca 6km lang 😀

Det viste sig så også, at vi faktisk skulle nedad igen – forbi LD market – og lidt længere ud, for at finde starten på den cykelsti, vi ville følge (godt gået, Mor !! *not ). Nå, men vi valgte cykelturen, der pegede mod Borgo og regnede med ihvertfald at den ville være på mindst 10 km. uden afbrydelser. Det var en rigtig fin cykeltur gennem flot dal-landskab og marker og der var ingen biler til at gøre mor her nervøs (for det er jeg nok lidt – faktisk konstant *ss — kan altid se en ulykke foran mig, inden den sker og jeg tror i mit hjerte, at det har reddet mine børn mange gange (det er jeg ganske overbevist om 😉 ) . Ruten fik dog pludselig ende efter ca. 3 km. og Anders gispede lidt efter vejret – dvs. varmen sugede simpelthen energien ud af os, så jeg må indrømme, at jeg godt kunne forestille mig en kold drink i det fjerne, så vi cyklede såmænd bare den samme vej tilbage. Næste gang tror jeg vi prøver at cykle mod ValSurgana og håber at ruten i det mindste vil byde på den dobbelte afstand før end en tværvej gør det for fristende at vende om igen 😉

[shashin type=”photo” id=”2157″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

I mellemtiden blev farmand stukket af en bi mellem 2 tæer – AV AV


[shashin type=”photo” id=”2158″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Heldigvis kom patienten under lynhurtig pleje, af den utroligt kyndige og søde Doktor G
(Caroline = Mulle Gøje – Deraf Doktor G 🙂 )

Hjemme igen blev badetøjet kastet på og i fuld firspring gik det ned i søen *aaahhh Efter en times tid uden nogen form for aktivitet overhovedet – andet end at hygge og snakke lidt med medcampisterne omkring os; vi havde netop fået selskab af nogle motorcykelryttere, som Bryan (sød som han er) tilbød lidt koldt at drikke, da de ankom i deres lædertøj, og som dermed blev hans venner for livet – de var altså også meget søde og snakkesalige. Vi fik ovenikøbet en flaske rødvin for bare at have ladet en enkelt mobiltlf og en bluetooth styrthjelm op 🙂

[shashin type=”photo” id=”2161,2160″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Som så ofte før … Traske afsted mod minidisco – og kort efter er pigerne i fuld sving 🙂

Senere, hvor vi snakkede om, hvad vi egentlig havde lavet, blev vi enige om, at nu var vi gået i”ferie-mode”, hvor tiden bare slænger sig afsted uden at man får udrettet en sk.. 😉 — Herligt 🙂 Der skal åbenbart lige gå en uges tid før end spændingerne løsnes og hverdagen bliver en saga blot og man begynder at slappe rigtigt af 🙂

[shashin type=”photo” id=”2164,2163″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Vores badested ved aftentide, og ved siden af hundenes helt eget badested

Bedst som vi havde fået tygget af munden til aftensmaden, begyndte lummerheden at blive til tunge skyer og det begyndte at rumle i det fjerne — det kom dog hurtigt nærmere og vi var glade for, at have lugtet lunten i tide, så nu lynede vi bare siderne op og Bryan fik sat pløkker i og SÅ kom regnen. Den næste halve time øsregnede og lynede / tordnede det. Bagefter kom solen stille og roligt frem igen, men temperaturen var dog faldet 4-5 grader, så det var ikke så skidt til natten; alligevel var mindste temperaturen ca. 22 om natten, men nu har vi efterhånden vænnet os til det, så alt under 27 grader er liiiige køligt nok 😉

[shashin type=”photo” id=”2167,2166″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Gad vide om Anders kan lide dåseflødeskum med et enkelt jordbær – Det tror jeg nu nok han kan 😀
Og igen som så ofte før … Drengene vasker op – altså sådan rigtig mandigt … 🙁 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *