Sommer 2012 – Dag 13 og 14 – Levico

Onsdag d. 4.7. – dag 13

 

Dagen startede med humane temperaturer og siden vi havde haft en god oplevelse men en del  km. på vejene igår, spiste vi stille og roligt vores morgenmad og fik vasket op og børstet tænder m.v. hvorefter vi delte os op; Anders skulle godtnok sparkes lidt igang, men jeg fik ham da op på cyklen til sidst og så kørte vi ud og kiggede lidt på området igen. Denne gang kørte vi mod Caldonazzo; Bryan havde et par gange spurgt hvorfor vi ikke kunne prøve eks. Camping Mario, der ligger ud til Caldonazzo søen, så det var jeg besluttet på at finde en god grund til 😉

[shashin type=”photo” id=”2226,2222″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Anders & Gitte klar til endnu en etape i Giro de Italia 😀 – Denne gang mod Caldonazzo søen

Vi kom igen gennem smukke æble lunde via Ciclopista og kom snart til en lille hyggelig by, hvor der var skiltning mod Caldonazzo. Vi fulgte skiltene og fandt så også til sidst søen, selvom vi syntes det så lidt broget ud indimellem, og vi fik bekræftet, hvad jeg havde fornemmet. Både Anders og jeg var glade for at vi boede ved Levico søen; Caldonazzo så på en måde upersonlig og en smule forsømt ud; der var ganske vist flere campingpladser og også restauranter og vandet så faktisk meget rent og indbydende ud, men derudover blev man ikke budt velkommen af blomster el.lign. – ihvertfald ikke så mange, som man ville forvente, hvis et område vil tiltrække sig opmærksomhed fra turister langvejs fra … vi ELSKER blomster og farver i det hele taget. Vi tog lige et par hurtige billeder og cyklede så hjemad igen – der var ikke andet end maks 3 km., så det varede ikke så længe, før end vi var hjemme på Camping Levico/Jolly og kunne få os en dejlig, kølig dukkert (den sø er vanedannende skulle jeg hilse at sige 🙂 )

[shashin type=”photo” id=”2223,2224″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Søbredden ved Caldonazzo

[shashin type=”photo” id=”2225″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Arrivederci – hjem til Levico søen igen – Den er mere til vores temperament

Maria og Caroline er begge blevet så gode til at svømme og får også en god solbrændthed og selvom vi nu idag har hørt, at vejret i DK faktisk skulle være pænt sommerligt, så skal man dog regne med, at den brune farve ikke får ret meget opbakning når vi er kommet hjem 🙂  Anders derimod går konsekvent kun i lange bukser og store Hummel støvler, så hans ben er lige så maddike hvide, som da vi kom — temmelig ærgerligt, som vi har forsøgt at fortælle ham, så vi håber han får rettet lidt op på det inden vi snart vender snuden mod nord igen *suk og snøft og hulk …. Maria har flere gange nævnt, at hun savner vore katte; Cola og Lillemås, så vi håber bare at de har det godt og ikke er alt for sure på os når vi kommer hjem !!!

[shashin type=”photo” id=”2227″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

2 havfruer hygger sig med “Den Eneste Ene” 🙂

Der blev idag også set lidt film på i-pad’en; ”Den eneste ene” er lige nu det store hit blandt pigerne og Anders er vist bare konstant fornærmet, hvis han ikke må stirre ind i en skærm så snart vi ikke er nede og svømme – det er lidt belastende (dvs. hvis han ikke lige suser rundt på pladsen og savler over søde piger !) :-/   Caroline og jeg tog dog en cykeltur sidst på eftermiddagen og hun kunne slet ikke stå for de fine æblelunde og måtte lige ha’ et par stykker med hjem – som dog blev dømt for sure sidenhen (mig tror hun jo ikke på !).

[shashin type=”photo” id=”2228″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Næste hold er klar til afgang – heldigt det er så korte etaper i år 😀

[shashin type=”photo” id=”2229,2232,2230,2231″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Smukt er det jo – og æblerne var ikke til at stå for, men hold da FAST de var sure !!

Aftensmaden skulle i aften bestå af pizza’er hentet i pladsens egen restaurant og de var lækre; dog var der lidt delte meninger om de var lige tynde nok i bunden og om ikke kødfyldet var lidt for sparsomt … men de smagte ihvertfald godt 🙂  Sidst men ikke mindst blev det Minidisco tid, så her skulle dagens sidste energi lige brændes af og Marco lavede et megasjovt stunt, som fik lattermusklerne motioneret også — svært at beskrive, men han ejer virkelig et talent for klovneri, som selv voksne må overgi’ sig til ;-D    Afslutningsvist blev der vist ”Shaun the sheep” på caféen på Jolly og så var det igen blevet tid til at sige godnat; Caroline er desværre ikke blevet bedre til at blive puttet; det ta’r stadig ml. ½ til 1 time at få hende til at sove, så der bliver ikke meget mere end ½ time til lidt voksensnak inden vi også sidder og hænger og klokken er blevet tæt på 23:30 :-/

[shashin type=”photo” id=”2233,2234″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

 NØJ farmand er mæt efter 5 pizza’er 😀 – Piger vælger at brænde dem af igen til disco

Torsdag d. 5.7 –  dag 14

 

Idag er det Farmors fødselsdag – hurra hurra hurraaahh .. for skype 🙂  Vi nåede dog lige at få lidt morgenmad før end vi kunne ønske hende tillykke 🙂

Jeg må indrømme, at jeg nok sov en anelse længere end resten af familien idag – nogle gange er der bare lidt for mange forstyrrelser, så man når at blive vækket nogle gange inden det huer én at stå op og sådan er dét bare ;-P   Caroline og Maria måtte lige være med til bingo i miniklub og Maria var da aligevel heldig og vandt et lille stykke Rittersport og herefter gik det i fuld firspring ned mod søen og her kvabbede vi så rundt de næste par timer ca. 🙂  Efter en let frokost spillede vi lidt Stratego og blev enige om at gå en tur op i byen.  Dvs. Caroline og jeg gik afsted med en flaske vand og en walkie talkie, så vi kunne mødes deroppe — Bryan, Maria og Anders kørte derop, for vi skulle også lige ha’ handlet inden vi kørte hjem igen.

[shashin type=”photo” id=”2236″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Et kig ind i den flotte kirke – udendørs billedet glippede dog, så det må graves frem fra sidste år

[shashin type=”photo” id=”2238,2237″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Så er Gitte klar på den værste igen – efter en laaaang samtale med præsten, var alt forladt – hun er god som ny igen 😀

Denne gang lykkedes det os at kigge indenfor i den fine laksefarvede kirke, vi kan se herfra pladsen;  den troner sig fint op over byen og når klokkerne ringer skal man nok være noget tunghør for ikke at høre dem 🙂  Byen var dog ret død; vi kom lige i siesta’en og det var meget begrænset med mennesker på gaden.

[shashin type=”photo” id=”2239,2240,2241,2242″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Fine modeller  var at finde overalt i byen 😀

Vi fik købt ind i Poli og menuen ville i aften stå på kyllinglår og krydrede kyllingevinger, samt salat med rucola, hvidkålssttrimler, gulerod, oliven, melon og forårsløg, samt lækker brød med pesto til .. og endelig vores kartoffelsalat, som vi har glemt tidligere — herremiddag 🙂

Efter minidisco blev der tid til et bad og Caroline skulle puttes, så klokken ikke igen ville blive 23 før end hun fik lukket sine øjne.  Maria og jeg gik en tur op til Jolly, hvor de har et par bure, med både jordegern, fasaner, marsvin og en rundforvirret kanin, samt en lille guldfiskedam – sidst men ikke mindst en Golden Retriever, som BARE var klar til at blive kradset og kløet af et par hundeglade turister; den var så tilfreds, at den kvitterede med lidt benspjæt  og et kys på Maria’s tud; bare SÅ sød 🙂

[shashin type=”photo” id=”2247″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Det begynder så småt at trække op til noget vildt …..

Lige før vi skulle til at takke af for dagen begyndte det at buldre i det fjerne og snart blev horisonten bag bjergene lyst op af lyn og det kom bestemt lige mod os, så vi satte os ud under den åbne himmel for at følge udviklingen. Der kom nogle gevaldige lyn, men det var ikke begyndt at regne før end vi bestemt os for at gå til køjs. Kl. 3 (da jeg skulle op og nifle) var der helt ro, men det var der bestemt ikke kl. 6 !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *