Sommer 2012 – Dag 19 – Frankfurt Airport

Tirsdag d. 10.7. – dag 19

Bryan skriver:
Vi stod igen op til et pragtfuldt vejr – dagen bød på 29 grader i det sydtyske – spredte hvide skyer. Hvad gør man så, når man er bidt af en gal flyvemaskine … Efter gårsdagens oplevelser på Technik Museet, var der sådan set kun 1 ting der kunne toppe det – et besøg i Frankfurt International Airport. Tysklands største – Europas 3. største. Anders og Maria valgte at tage med farmand på flyspotting, mens Caroline valgte en dag på cykel med flyfjendske mor. Og sikke da en oplevelse – efter en lidt sløv start med små fly omkring middag, begyndte de store at vælte ind. Og vi snakker virklig store maskiner. Boeing 747, 767, 777 – den nye Dreamliner 787 blev det dog ikke til … Airbus A330, A340, a380

[shashin type=”photo” id=”2401″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

En Boeing 747 fra Korean Air Cargo

[shashin type=”photo” id=”2379″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Denne Jumbo skulle muligvis til …. Thailand 🙂

Der skal virklig lyde et Thumbs Up til Frankfurt Airport – de har gjort rigtig meget ud af det for flyspottere. I begge ender af banerne er der bygget ramper og motorvejs gangbroer, til os gale fly personligheder, så vi kan stå og knipse løs uden træer og hegn der står i vejen. Og vi VAR mange der knipsede løs !! Folk kom og gik hele dagen. Her kunne andre lufthavne lære noget, hvis de ville slippe for at vi render rundt med stiger, og forcerer diverse forhindringer. Uhhhh det bliver kedeligt, at komme hjem til lille Billund, med 3 små fly i timen, når man lige her været her hvor der lander store fly hvert 2. minut !

[shashin type=”photo” id=”2406,2392″ size=”medium” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Spotter anlægget til mennesker med mærklige tilbøjeligheder 😀
Maria & Anders styrer flyradaren på pc’en, og holder øje med hvilke fly der er på vej ind. 

[shashin type=”photo” id=”2390″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

En af de lidt mere sjældne Airbus A310

[shashin type=”photo” id=”2423″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

[shashin type=”photo” id=”2425″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Endelig kom den helt store A380-800, som vi havde ventet hele dagen på – og så kom der endda 2 indenfor 20 min.

4 vidunderlige timer tilbragte vi i Frankfurt, inden vi vendte snuden hjem mod de flyforskrækkede piger. Vi rundede lige en Aldi og fik købt feriens til dato ringeste grillkød 🙁 Nå – skidt pyt, til gengæld havde de de bedste majs vi endnu har sat tænderne i i år 🙂

[shashin type=”photo” id=”2429″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

En glad farmand, der ENDELIG kunne opleve en “rigtig” lufthavn 🙂 Planespotting på højt niveau !

Herunder følger et album, med alle dagens flybilleder – nogle knap så gode, men alligevel for gode til at smide ud …

[shashin type=”album” id=”35″ size=”medium” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

 

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *