Sommer 2018 – Dag 2

25-06-2018 – Dag 2

Efter en god lang nattesøvn starter dagen noget køligt – ikke fordi nattemperaturen har været ond – det bliver bare ikke rigtig varmere … Dagens etaper bliver udsat 3 timer, indtil jeg ikke kan vente længere … Har jo blandt andet glemt cykeljakken derhjemme, så jeg må ud og finde en ny. De bliver dog ikke solgt til menneske penge nogle steder jeg kunne finde lige pt, så jeg ender med en trænings hoodie fra Lidl til 8 euro 😀 Turen starter i Schweich og skulle gerne følge Mosel floden indtil jeg rammer Luxembourg.

Schweich set fra en af de utallige broer over Mosel.

Jeg skulle finde en cykelbix i Trier, da jeg jo også har glemt mine sommercykelbukser i Lunderskov ……. Gaaaab, hvor er det enerverende at glemme alting – ca altid :/ Da jeg får tjekket GPS’en er jeg dog kommet langt forbi, og fortsætter således i mine vinterbukser.

Heromkring Trier begynder det at ligne noget 🙂 Mangler kun solen, der kun titter frem meget sjældent.

En pram tøffer stille forbi – den er nu nem nok at overhale på en fin ny cykel 😀

Endda på en bænk, selvom jeg har siddet ned hele turen.

Jouw jouw – en hygge pause skal der da også være plads til 🙂

Fin cykelsti hele vejen. Det meste af tiden er asfalten OK – dog er der enkelte steder hvor trærødder gør det til noget af en udfordring at cykle stærkt 🙂

Nå, videre nach Luxembourg – cykelkurven skal jo gerne fyldes med billig tobak 😀 Stor bliver skuffelsen dog …. For ikke så mange år siden var tobak ca 40% ifht Tyskland  – idag heder besparelsen  75kr / kg, så der skal immervæk shoppes temmelig meget før end det kan svare sig !! Diesel er dog stadig drøn billigt – der er bare ikke super mange liter jeg har plads til i kurven … 😀 Anyway det er nu stadig smukt i de gamle Luxembourg’ske byer. Kommer igennem Wasserbillig og Mertert.

Et stk landegrænse krydset på jernhesten 🙂

Tyskland på den venstre side af bropillen – hvor mon Luxembourg gemmer sig 😀

I Mertert snupper jeg færgen tilbage til Oberbillig/Tyskland, da jeg ikke er kæmpe fan af at cykle samme vej ud og hjem – Det koster 0.7euro + 0.7 euro for cyklen. Færgen sejler kontinuerligt så snart nogen er kommet ombord. Således tøffede den afsted kun med mig om bord, selvom flere cykler og biler var på vej 3-400 meter længere nede af vejen.

Bryan alene på færgen. De efterfølgende kom dog ikke til at vente længe. Sejlturen varede … Puuh det bliver et skud i tågen, men et eller andet sted mellem 2 og 3 minutter.

I Oberbillig er de næste klar til at krydse grænsen den anden vej rundt.

Mosel floden giver den bare gas – nice med 0 biler alle de km.

Da jeg endelig er tilbage i Schweich efter knap 68km, finder jeg en Sports shop – liiige ved siden af de discount butikker jeg tjekkede inden afgang. Der finder jeg da også et par cykelbukser til en meget fin pris 🙂 Kl er 18 inden jeg er tilbage på campingpladsen – resten af dagen står på VM bold og forhåbentlig noget grillet laks 🙂 Imorgen byder muligvis på en cykeltur til Frankrig hvis vejr/vind-guderne vil det

o O (Det vil de, for der er ca nul vind hernede) 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *