Herretur til New York 2015 – Del 2

27/1-2015

Vi vågner allerede ved 8 tiden, efter en kort søvn – vi er jo sultne – ikke meget mad det blev til i går, udover en burger på McD. Fandt en enkelt på Park Ave/26th der var åben på ”blizzard” natten da vi ankom – lige ved siden af en Bread Butter (mig & Gitte’s favorit Deli) som dog ikke havde mere mad. Nå, men vi kigger lige ud af vinduet, for ligesom at tjekke stormen der skulle være voldsom nu. Det sneer lidt, men vi kan ikke rigtig fornemme i den lille baggård, hvor meget der er kommet. Ned på gaden og få en morgensmøg – Nej – der er ikke rigtig kommet noget siden vi ankom inat 🙂
Dejligt – op og vække ungerne – en hurtig omgang morgenmad, og så ellers ud og opleve nærmiljøet. Al offentlig transport er jo fortsat lukket til engang udpå eftermiddagen, men heldigvis bor vi lige midt i det hele på 6th ave/35th , så der er nok at se på lige uden for døren !

Sner en lille smule endnu – ikke noget der lægger sig 🙂

Rockefeller er ikke helt sig selv uden flagene – det ved de andre heldigvis ikke 😀

Vi lægger ud med at vandre lidt opad 6th ave, og finder hurtigt Rockefeller center – alle flagene er dog pillet ned pga den ”VOLDsomme” snestorm … – så det ligner ikke helt sig selv ved skøjtebanen. Indenfor er det dog buisness as usual 🙂 Da vi igen træder ud, er det lige op til den utroligt smukke St. Patricks Cathedral – de forstår altså at brænde nogle penge af de katolikker 🙂 Indenfor bliver der da også samlet ind rigtig mange steder, til renovering af det ene og det andet. De får 1$ – så må de se hvad de kan få ud af den 🙂 Måske et tilskud til kirketjeneren, der må bruge temmelig mange timer på gulvvask 😀

Imponerende byggeri – Som Viktor siger, kan man altid kende de katolske kirker – de er vildt overdådige. Protestantiske kirker derimod, er lidt mere “nolle” i det … 😀

Indenfor er det ligeså vildt

Indenfor er det ligeså vildt

Indenfor er det ligeså vildt 

Vi fortsætter om til Times Square, så vi kan skyde de obligatoriske Kodak moments – i efterhånden temmelig sjappet sne. M&M’s world bliver tjekket, da den rent faktisk har åben. Udover området ved Times Square, er de fleste større butikker/seværdigheder lukket – vi er jo midt i historiens største snestorm … (Ironi kan forekomme) 😀 Efter køb af SIM kort i en Duane Reade, besøger vi en Starbuck’s, så jeg kan få skidtet aktiveret. Det er en smule bøvlet, men lykkedes dog til sidst. Jeg er nu den lykke lige ejer af 3GB mobil data fra Net10 *WWUUHUU* For hvor fedt er det lige, med en smartphone uden internet. Så er den altså ikke særlig smart .. !

Anders & Frihedsgudinden – side by side 🙂

2 gamle venner, på verdens nok mest berømte gadekryds – men det er nu først i mørket, at det virkelig træder i karakter ! Ny skærm havde de også fået op – nok ca i omegnen af 100×50 meter – den ville passe godt ind i stuen derhjemme 🙂

Heller ikke i denne omgang lykkedes det … og nu stopper Letterman … Så det blev bare til … aldrig :/

En smule længere opad Broadway finder vi David Letterman showet – et show jeg nu 3 gange over de sidste 20 år, har prøvet at få billetter til – de tager røven på os igen 🙁 Snuden bliver drejet mod syd – vi finder en Deli, lige inden vi rammer hotellet. Elsker de Deli’er – der er så meget lækker mad, til rimelige priser. Problemet er at begrænse sig … Prisen lyder jo ok billig – 8.99$ per pund – maden vejer bare slet ikke så meget i hånden, som når først den kommer på vægten !!! Anders har 1.3 kilo – jeg 0.9 – Samlet regning på 40$ !! ?? !! WHAT? Vi bliver da godt nok også mætte – så mætte, at vi ender med ikke at spise mere denne dag.

Hold kæft hvor er det lækkert – hold kæft hvor bliver man mæt, og hold da kaje det er dyrt 🙁 Men nå, da det udgjorde både frokost og aftensmad, er det vel ikke så slemt endda …

Som et slut projekt denne dag, går vi et smut ned forbi Dave’s på 6th ave/16th – En Levi’s butik med fair priser – den er dog lukket pga snestorm … tsk tsk. Prøver Highline parken – lukket pga storm… Vi vandrer mod hjem – kommer forbi en Home Depot – en Bauhaus på US’sk – der må vi ind og kigge efter spændende grøntsags/blomsterfrø. Anders sukker dybt – gider ikke – han har dog desværre ikke noget valg 😀 Finder nogle gode frø, og nogle smarte frø vokse bakker auto vanding dippe dut kasser. Resten af aftenen bliver tilbragt på hotellet. Anders sover lynhurtigt – vi andre hygger med en Budweiser/cola inden vi også dejser om.

Altså … Et sted hvor navnet indeholder ordet “Tequila” – det er bare slet ikke til at modstå. Desværre var vi stadig mucho mætte. Det kostede sikkert også en arm derinde – ikke lige noget for mig 😉

2 kommentarer

  1. Ja, så ER der da faldet ro på 😉
    Der må da være en slutning? Det er en hel måned siden, og intet sker. Eller har I bare glemt link til del 3 😉

    Venlig hilsen Joan

  2. Ja, jeg er glad for jeg ikke skal leve af at skrive … 😀 Så var huset hurtigt røget på tvang. Jeg har 3. del skrevet, mangler kun billeder, så mon ikke jeg når det i weekenden 🙂
    I næste uge er jeg nemlig særdeles arbejdsramt igen :/

    Mvh Bryan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *